Vacature Gebrs Coster

Storemanager Zwolle

JOB DESCRIPTION -  Zwolle Storemanager – 38,00 uur

Heb jij passie voor denim en mode, vind je het leuk om in een omgeving van het iconische merk Levi’s te werken waar vernieuwen en ideeën alle kansen krijgen? Dan zoeken wij jou!.

Aspecten van de functie:

Je houdt je bezig met verschillende doelstellingen om winstkansen te creëren en je team zo goed mogelijk te coachen. Samen met je team biedt jij de beste klantbeleving aan onze Levi’s fans.
KPI’s, administratie, voorraad beheer zijn werkzaamheden die niet onbekend voor je zijn. Deze gebruik je om jouw winkel naar een hoger niveau te tillen.

Onze ideale kandidaat:

Heeft een passie voor ons Levi's / fashion en wil onze waarden uitdragen;

Weten hoe je een team efficiënt leidt is essentieel, net als bewezen hebben dat je je team kunt ontplooien;

Heeft ervaring als manager in het verbeteren van KPI’s en het beheersen van kosten in een retailomgeving waar het tempo hoog ligt;

Goede kennis van HR-beleidslijnen en -processen;

Heeft ervaring in het efficiënt beheren van winkelactiviteiten, voorraden en administratieve taken.

Als medewerker van LS&Co./Gebr. Coster bv (partner Levi’s Nederland) heb je recht op een markt conform PLUS salaris én krijg je de kans om te werken voor een iconisch merk. Je krijgt een staffset naar keuze en ontvangt 20% personeelskorting (ook op 50% sale).

Niet alleen mag je werken voor een populair merk in een geweldige omgeving, je krijgt ook de kans om de vaardigheden aan te leren die je zullen helpen om door te groeien bij Levi Strauss & Co./Gebr. Coster bv.
Dus als denim jouw ding is en deze functie bij je past, stel je dan vandaag nog kandidaat!

LOCATION

Zwolle

fulltime – 38,00 UUR

SOLLICITEREN
(https://www.werkenbijcoster.nl/vacaturebeschrijvingen/overzicht)